Comunicat de Presa privind lansarea procedurii de achizitie lucrari aferenta obiectivului investițional 3 - Platforma Multimodala din cadrul proiectului Platforma Multimodala Galați

Entitatea contractanta Port Bazinul Nou S.A. anunta lansarea procedurii de licitatie deschisa privind achizitia de lucrari pentru construirea platformei multimodale din cadrul proiectului aferent – Obiectivului investițional 3 – denumit „Platforma Multimodala Galați – Obiectivul Investițional 3 - Platforma Multimodala.

În cadrul contractului de execuție lucrari vor fi realizate lucrari de reorganizare și reconstruire a zonei de manipulare și depozitare pentru eficientizarea fluxului tehnologic în platforma, dupa cum urmeaza:
a) organizarea execuției lucrarilor;
b) desființarea unor elemente de infrastructura (construcții și platforme de beton, rețele de instalatii: camine si retea de canalizare, alimentare cu apa, reteaua de gaze, instalatii de iluminat exterior si legare la pamant, etc.);
c) relocare rețele de telecomunicații, rețele de apa-canal, rețele electrice;
d) platforma (lucrari pentru construcția platformei, cailor de rulare, drumurilor tehnologice, rețelelor de utilitați aflate în perimetrul portuar);
e) linii de cale ferata industriale

Valoarea estimata a contractului de achiziţie lucrari, care urmeaza sa fie achiziţionate prin intermediul platformei SEAP (www.e-licitatie.ro), este de 167.038.634,18 lei fara TVA iar durata de executie este de 17 luni. Locul de implementare a proiectului este in municipiul Galați, județul Galați.

Documentatia de atribuire a procedurii de licitatie deschisa privind achizitia de lucrari pentru construirea platformei multimodale din cadrul proiectului aferent – Obiectivului investițional 3 – denumit „Platforma Multimodala Galați – Obiectivul Investițional 3 - Platforma Multimodala poate fi descarcata prin intermediul platformei SEAP (www.e-licitatie.ro) accesand anuntul de participare cu numar CN1038817 din data 29.01.2022.

Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020.

Date de contact:
Constantin Armașu, Manager de proiect, Port Bazinul Nou SA
pagina web: http://portbazinulnou.ro/
e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 


”Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Parteneri Europeni

INEA logo

theme cef 0