Comunicat de Presa privind lansarea procedurii de achizitie lucrari aferenta obiectivului investițional 3 - Platforma Multimodala din cadrul 1 proiectului Platforma Multimodala Galați CN1050785

Entitatea contractanta Port Bazinul Nou S.A. anunta lansarea procedurii de licitatie deschisa privind achizitia de lucrari pentru construirea platformei multimodale din cadrul proiectului aferent – Obiectivului investițional 3 – denumit „Platforma Multimodala Galați – Obiectivul Investițional 3 - Platforma Multimodala.

În cadrul contractului de execuție lucrari vor fi realizate lucrari de reorganizare și reconstruire a zonei de manipulare și depozitare pentru eficientizarea fluxului tehnologic în platforma, dupa cum urmeaza:
a) organizarea execuției lucrarilor;
b) desființarea unor elemente de infrastructura (construcții și platforme de beton, rețele de instalatii: camine si retea de canalizare, alimentare cu apa, reteaua de gaze, instalatii de iluminat exterior si legare la pamant, etc.);
c) relocare rețele de telecomunicații, rețele de apa-canal, rețele electrice;
d) platforma (lucrari pentru construcția platformei, cailor de rulare, drumurilor tehnologice, rețelelor de utilitați aflate în perimetrul portuar);
e) linii de cale ferata industriale

Valoarea estimata a contractului de achiziţie lucrari, care urmeaza sa fie achiziţionate prin intermediul platformei SEAP (www.e-licitatie.ro), este de 179.760.820,78 lei fara TVA iar durata de executie este de 17 luni. Locul de implementare a proiectului este in municipiul Galați, județul Galați.

Documentatia de atribuire a procedurii de licitatie deschisa privind achizitia de lucrari pentru construirea platformei multimodale din cadrul proiectului aferent – Obiectivului investițional 3 – denumit „Platforma Multimodala Galați – Obiectivul Investițional 3 - Platforma Multimodala poate fi descarcata prin intermediul platformei SEAP (www.e-licitatie.ro) accesand anuntul de participare cu numar CN1050785 din data 30.12.2022.

Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020.

Date de contact:
Constantin Armașu, Manager de proiect, Port Bazinul Nou SA
pagina web: http://portbazinulnou.ro/
e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 


”Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Parteneri Europeni

INEA logo

theme cef 0