Comunicat de Presa privind lansarea procedurii de achizitie lucrari aferenta obiectivului investițional 3 - Platforma Multimodala din cadrul 1 proiectului Platforma Multimodala Galați CN1050785 (2)

Entitatea contractanta Port Bazinul Nou S.A. anunta lansarea procedurii simplificate privind achizitia serviciilor de supervizare a lucrarilor pentru construirea platformei multimodale din cadrul Proiectului denumit „Platforma Multimodală Galați – Obiectivul Investițional 3 - Platforma Multimodală

Obiectivul general al acestui contract îl reprezintă furnizarea de Asistență Tehnică către Entitatea Contractantă (EC), sub forma serviciilor de supervizare pentru implementarea unui contract de lucrări în vederea atingerii obiectivelor generale si specifice ale Proiectului.

Obiectivele specifice constau în:

-       Îndeplinirea rolului de Supervizor, dar nelimitându-se la supervizarea execuției lucrărilor. Obligațiile Supervizorului, astfel cum sunt descrise în prezentul Caiet de Sarcini, se vor completa cu cele din clauzele contractului de lucrări elaborat conform HG nr. 1/2018;

-       Asigurarea finalizării lucrărilor din cadrul contractului de lucrări la termen, în buget și la calitatea specificată, inclusiv asigurarea conformării cu prevederile legale în vigoare, în special cu Legea nr. 10/1995 a calității în construcții și cu alte reglementări în vigoare;

-       Asigurarea funcționării cu succes a lucrărilor la finalizare și în timpul Perioadei de Notificare a Defectelor.

Valoarea estimata a contractului de achiziţie a serviciilor de supervizare, care urmeaza sa fie achiziţionate prin intermediul platformei SEAP (www.e-licitatie.ro), este de 1.580.465 lei fara TVA iar durata de prestare a serviciilor este de 77 luni. Locul de implementare a proiectului este in municipiul Galați, județul Galați.

Documentatia de atribuire a procedurii simplificate privind achizitia serviciilor de supervizare a lucrarilor pentru construirea platformei multimodale din cadrul Proiectului denumit „Platforma Multimodală Galați – Obiectivul Investițional 3 - Platforma Multimodală poate fi descarcata prin intermediul platformei SEAP (www.e-licitatie.ro) accesand anuntul de participare simplificat cu numar SCN1119742 din data 27.01.2023.

Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020.

Date de contact:

Constantin Armașu, Manager de proiect, Port Bazinul Nou SA